Bündnerfleisch (in de Alpen gedroogd rundvlees uit Graubünden) en rauwe ham liggen samen op
een plankje.
De ossenhaasblokjes dachten dat ze familie waren van de slakken. Op een slakkengangetje kwamen ze
uit de zon, zodat ze zich verbrandden. Gelukkig hadden ze zich ingesmeerd met kruidenboter.
De rode bietenschijfjes lagen dakpansgewijs op een bord. Ze worden begeleid door gerookte forel en
een appelmosterd – dressing.
Op een warme dag ging de kaas met de cocktailsaus naar het strand. Een waaier van avocado zorgde voor
afkoeling. Tijdens deze afkoeling dronken ze samen een vinaigrette
Als de appel met de gember naar het bad gaan, vervagen de contouren en de knapperige spekblokjes
kunnen het verschil niet meer zien.
Een wandeling dwars door de kruidentuin met alles wat er zo groeit en bloeit.
De Scampis gingen een vermoeiende dag knoflook schillen, met de voeten in de kruidensaus zitten.
Een huwelijk tussen de stad Zürich en fijn gesneden kalfsvlees, champignons en witte wijnsaus. Rösti was als enige getuige erbij.
Een mengelmoes van noten, gekandeerd en gedroogd fruit begeleiden de kalfsschnitzel in een saus
Het varkenshaasje is bij een operatie gedroogde abrikozen en kaasblokjes geïmplanteerd. Na de
operatie is het met spekschijfjes omwikkeld, en op een licht roomsaus gelegd.
Het lamrugfilet knutselt met Beschuit, Uien en Basilicum een badmuts. Aansluitend verfrist het zich
in een Balsamicobad.
Twee Zwitser en een buitenlander (kazen) op een houten plank.
De melk brengt de eieren zo ver, dat ze koken van woede. Onder het genot van een Zwitserse pudding geserveerd in karamelsaus leggen ze hun ruzie bij.
De meringue sloot het ijs in haar armen en dekte zich toe met room.
Onder de jaloerse ogen van de slagroom, werd het koele vanille-ijs verleid door de chocoladesaus.
4 Gangen Menu Vanaf 2 Pers. € 39,50 p.p.
Voor gasten die een kleinere portie willen, is dat uiteraard ook mogelijk. € 29,50 p.p.
November tot pasen: maandag en dinsdag gesloten
Januari: en Februari gesloten.
Pasen tot herfstvakantie: maandag gesloten. m.u.v. feestdagen.
Keuken open van 17.00u - 20.00u
copyright & design | Ivo Vleugels